Lifestyle

GATSBY NIGHT & ROARING TWENTIES

A tavalyi nagysikerű debütálása után újra visszatér a Haris Park falai közé a Gatsby Night január 29-én, és egy este erejéig újra a húszas évek nyugati kultúrájának fényűző, dekadens világába csöppenhetünk.

A “roaring twenties” kifejezés az 1920-as évek Észak-Amerikáját fémjelzi: ebben az időszakban a művészet, társadalom és kultúra gyorsan változott – az ‘üvöltő’ (“roaring”) kifejezés e hármas egység ugrásszerű növekedését jelöli. Ez a korszak sok mindenről volt ismert: jazz, tomboló partik, szesztilalom… a legszembetűnőbb mégis az öltözködési szokások és a mulatás hirtelen változása volt: felszabadultabbá vált minden.

A Haris Park Gatsby partyjára látogatók részesei lehetnek az igazi “roaring twenties” életérzésnek: a kastély lenyűgöző báltermét a 20-as évekbeli elit korhű szórakozásának atmoszférája uralja majd. Tomboló jazz, gyöngysorok és flitteres ruhák csillanak, marabutollas legyezők lendülnek, szmokingok suhannak az éjszakában – egy estére valóban Jay Gatsby gigantikus nappalijában érezhetjük magunkat, ahol kifulladásig megy a tánc, pihenés gyanánt pedig bársony kanapéra heveredhetünk egy pohár pezsgő és kaviár kíséretében.

A sejtelmes fények, izgalmas dekoráció, és az élőzene mellett természetesen korabeli internacionális hatású izgalmas fingerfood, és koktélok széles választéka kerül az aranyozott asztalokra – ezen felül számos meglepetés és értékes tombola várja a felszabadult, de elegáns szórakozásra vágyó vendégeket a Haris Park Gatsby partiján. Az est folyamán az élőzenét a kizárólag erre az eseményre alakult Haris Park 20’s Band játssza – korabeli zenék mellett modern slágerek is felcsendülnek majd, a ’20-as éveket idéző hangzásvilággal: ezek a dalok először a Haris Parkban kerülnek a nagyközönség elé.

További információk és jegyvásárlás: harispark.hu/butik/gatsby-night/