Lifestyle

Megérkezett Magyarországra a Hugo Boss Home

Mostantól Magyarországon is elérhető a Hugo Boss Home nemes és csúcskategóriás anyagokból készült ágynemű- és fürdőnemű-kollekciója. Minimalista és kifinomult, a művészet és az építészet által inspirált termékek kizárólag a Macmillan Home üzletében, valamint 2022 januárjától induló webshopjában lesznek kaphatók. A Macmillan a régió meghatározó szereplőjeként hamarosan több környező országban, így Szerbiában, Szlovákiában és Romániában is megkapja a kizárólagos forgalmazói jogokat. A márka 2021-es őszi-téli kollekciója Budapesten az újonnan átadott Párisi Udvarban debütált.

Exkluzív esemény keretében mutatta be a Hugo Boss Home 2021-es őszi-téli kollekcióját a Macmillan Group, a márka kizárólagos forgalmazója. A megújult Párisi Udvar meghívott vendégei elsőkként tekinthették meg a művészet és az építészet által inspirált ágyneműket és lakástextília-kiegészítőket, melyek mostantól Magyarországon, hamarosan pedig a régió több országában, így Szerbiában, Szlovákiában és Romániában is elérhetők lesznek. A Macmillan számára kiemelten fontos, hogy a csúcskategóriás termékek Magyarországon és a régió országaiban is kiszámíthatóan és széles választékban legyenek elérhetőek mindazok számára, akik otthonukban is igénylik a Hugo Boss Home márka által garantált minőséget, eleganciát és fenntarthatóságot.   

A geometrikus, természetes és absztrakt mintákat felvonultató kollekcióban visszaköszön a ruháiról ismert luxusmárkára jellemző időtálló elegancia. A csúcsminőségű ágyneműkből, párnákból, törölközőkből, fürdőköpenyekből, valamint nappali és strand textilekből álló kollekció darabjai különleges finomságú, fésült egyiptomi pamutból és más nemes anyagokból készülnek.

Sokan ismerik az érzést, amikor a szállodai tartózkodásuk során legszívesebben ki sem szállnának az ágyukból a textilek és az ágyneműk páratlan finomsága miatt. A Macmillannél azt szeretnénk elérni, hogy ezt az élményt minél többen megtapasztalhassák saját otthonukban is” – fogalmazott Szekula István, a Macmillan Group Kft. ügyvezetője.  Hozzátette: “a Hugo Boss Home fürdő- és hálószoba-kollekciója gondos előállításának és részletgazdag finomságának köszönhetően tökéletesen megtestesíti a mindennapi luxus fogalmát.”

Hadnagy Tímea belsőépítész, a Studio This Design Studio társalapítója hozzátette: „tervezőként nagyon fontosnak tartom, hogy komplexen gondolkodjunk és alkossunk egy-egy projekt során. A mi felelősségünk, hogy a megrendelővel olyan bizalmi kapcsolatot alakítsunk ki, amiből tökéletes eredmény születhet.
A koncepciótervezéstől a műszaki tartalmon át a lakberendezésig és a kiegészítők kiválasztásáig mindent jó egy kézben tartani. A Hugo Boss Home termékei tökéletes választ adnak minderre, a letisztultságot, a sallangmentességet és az építészeti vonalvezetéseket helyezik előtérbe.
Olyan időtálló termékeket gyártanak, aminek az 5 évvel ezelőtti kollekciója éppúgy megállja a helyét ma is, ahogy az 5 év múlva készülő is illeszkedni fog. A közös munkánk lényege, hogy a végén a megrendelő elégedetten és boldogan hajtsa a fejét a párnájára”.

A Hugo Boss Home termékek mellett a Macmillan Group saját termékei is kaphatók lesznek november 20-tól a Dohány utca 22-24. szám alatt nyíló üzletükben, valamint a 2022. januárban induló webshopon keresztül. A márka kínálatában I. osztályú egyiptomi és török pamutból készült textíliák, valamint 100%-ban természetes vagy libapehely töltetű paplanok, párnák, szállodai minőségű ágyneműk, törölközők és köntösök is megtalálhatók.