Grooming

Botrányosan jó illat Jean Paul Gaultier kollekciójából!

A boxolót ki lehet lendíteni az üteméből, de ő soha nem dobja be a törülközőt, akkor sem, ha teljesen kimerült. A boxolót egy király aurája veszi körül. A boxoló sokkal több, mint kiváló ütései a ringben. Mert a boxoló – mily botrányos – pillanatok alatt le tudja nyugtatni a közönséget. Ez a boxoló minden, amit vártál, és még több!

Ilyen az illat
Quentin Bisch, Christophe Raynaud és Natalie Cetto egy olyan modern fás-keleti illatot vettek alapul, amely tökéletesen reprezentálja Jean Paul Gaultier-t. Kezdetnek az ütős, friss zsályát gyümölcsös mandarinnal keverték – a magokat sem hagyva ki. Ez a fejjegy. Ezt követően ellenállhatatlan tonka babot adtak a mixhez, hogy igazán kellemes érzetet biztosítson a bőrön. Ez a szívjegy. Végül érzéki vetiver segítségével alkották meg a frissen vágott fa vibráló erejét. Ez az alapjegy. Az illat a finom szenzáció minden pontján üt.    

Ilyen az üveg
Az üveg, mint egy önarckép, mindent elmond boxolónkról. Fényűző, kifejezetten nehéz a kézben, impozáns, tiszta. Pont, mint a box ring. Egy helyszín, ahol bármi megtörténhet… és a meccsek csak követik majd egymást, mert az üveg természetesen… utántölthető!A teteje a bajnokunk koronája, és ez a király bizony nem hétköznapi: Freddie Mercury pimasz modora jellemzi. Nincs, aki ellen tudna állni reggelenként ennek az üveg parfümnek. Olyan, mint egy igazi talizmán. A ring ezen királya bizony meg van áldva szerencsével!

A doboz
Egy boxolóhoz illő doboz. Piros bársony, de akár bíbornak, bordónak, rubinnak, vagy gránátalma vörösnek is hívhatjuk. A piros a vágy, a buja szenvedély szimbóluma. Csak simíts végig a dobozon, és máris megbolondít. Ha megragadod azonnal hat az érzékekre. Korona nyomat díszíti, mint a győzelem, a királyi hatalom pecsétje. Ez a doboz történetet mesél.

#BeScandal @jpgaultierofficial

Árak és kiszerelések:
Scandal Edt Pour Homme Férfiaknak Eau de Toilette 50ml – 27 400Ft
Scandal Edt Pour Homme Férfiaknak Eau de Toilette 100ml – 37 800Ft
Scandal Edt Pour Homme Férfiaknak Edt Pour Homme Refill 200ml – 45 700Ft
Scandal Pour Homme Deo spray 150ml – 13 300Ft
Scandal Pour Homme Shower Gel 150ml – 13 000Ft

Elérhető: Douglas, Müller és Marionnaud parfümériákban és webshopjaikban 2021. őszétől.
Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Az illatjoz készült egy elég izgalmas kisfilm is, amit ide kattintva megnézhetsz te is: