Grooming

#IAMHUGO – ARE YOU?

Új korszakba lépett és figyelemfelkeltő csavarral újult meg a HUGO MAN, az ikonikus parfüm, melynek vagány kampánya felteszi a kérdést: Én HUGO vagyok… Hát te?

A HUGO illat nemzetközi nagykövetével, a zenész Liam Payne-nel kampányoló HUGO MAN továbbra is a márka alapértékeit, az egyéniséget és az önkifejezést képviseli.

A Colin Tilley-rendezte kampányfilm pillanatképek sorozata, amelyek arra szólítanak fel, hogy éld meg a pillanatot és határozd meg saját szabályaidat. A jelenetek Liamről, ahogy a színpadon áll, valamint a HUGO spirituális otthonának, Berlinnek a szabad bemutatása olyan atmoszférát kölcsönöz, amellyel a film megragadja a lehetőség és a kaland szellemét.

A német főváros adja az – Alasdair McLellan által készített – magával ragadó kreatív kép hátterét, melyen Liam egy tetőn a város fölött a TV toronnyal a háttérben jelenik meg.

Berlin testesíti meg a HUGO szabadszellemű lelkületét. A HUGO márka azoknak szól, akik elég bátrak kilógni a tömegből és mernek mások lenni.

EGY MODERN ÉS FÉRFIAS ILLAT
A HUGO MAN összetéveszthetetlen, flaska formájú, átlátszó üvege új design-t kapott a HUGO logó felnagyított változatában. Minden üveg 98%-ban újrahasznosított kartonból készült, matt dobozban található, a fenntarthatóság érdekében celofán csomagolás nélküli.

Az 1995-ben alkotott eredeti illat – ez az aromás-gyümölcsös kompozíció – megragadja a kockázatvállaló, spontán és merész férfiasságot, ami pont olyan meghatározó ma, mint az első bemutatása napján.

A frissítő, pezsdítő HUGO MAN egy magabiztosságot és tettrekészséget inspiráló illat, energizáló, zamatos zöldalma fejjeggyel, aromás jegyekkel és fenyőbalzsammal.

Az ikonikus illat energiáját és a modern HUGO család szenvedélyes, szabályszegő lelkesedését összeolvasztva, az új HUGO MAN kampány minden olyan személynek szól, aki elég bátor csordultig tölteni az élet poharát minden egyes nap.
A HUGO MAN elérhető 2021. januártól.

Az illatot megtalálod a Douglas, Müller és Marionnaud parfümériákban, valamint webshopjaikban (www.douglasshop.hu, www.marionnaud.hu), illetve a www.lovebrands.hu oldalon.

Hugo Boss, Hugo Revamp Eau de Toilette 40ml New design – 19 290 Ft
Hugo Boss, Hugo Revamp Eau de Toilette 75ml New design – 22 790 Ft
Hugo Boss, Hugo Revamp Eau de Toilette 125ml New design – 30 490 Ft