Grooming

Új illatot keresel? Tabac Man Gravity!

Az űrturizmus, a hollywoodi produkciók, a 50 évvel ezelőtti Holdra lépés – a világűr végtelen messzesége és miszticizmusa mindig is lenyűgözte az embert, hiszen felébresztik bennünk a felfedezés szellemét és a csillapíthatatlan vágyakozást. A Tabac Man Gravity illatos válasz erre a vágyakozásra.

Összetéveszthetetlen illat azoknak a férfiaknak, akik pontosan tudják, mivel akarják magukat körülvenni egyéni kozmoszukban. A Tabac Man Gravity körbelengi az igényes, két lábbal a földön járó, az élet örömeit élvező férfit, aki különleges, férfias vonzerőt áraszt.
Az egyedülálló Stardust Akkord illatelem és ápolótermékek 2021. február közepétől kaphatók a kereskedelemben.

Az elemek ereje

A Tabac márkanév, és ezen belül a Tabac Man egyet jelent az érzelmes, elemi erejű illatvilággal.
A Tabac Man Gravity az univerzum misztikus vonzerejét tükrözi vissza és minden férfinak átadja ezt a varázst. Egy illat, amely hagyja, hogy viselője megszökjön a hétköznapokból, és eközben energiával, önbizalommal, férfiassággal tölti fel.

Ásványi frissesség, egyedülálló összhang

A lenyűgöző, fás-aromás jegyeket különleges ásványi mélység kíséri a Tabac Man sorozat új illatkompozíciójában. Az illatnak már az alkotóelemei is sejtetik a Tabac Man Gravity-ben rejlő összetéveszthetetlen vonzerőt: a grapefruit édes, kesernyés sziporkázását, a koriander élénk, fűszeres illatjegyeit és a serkentő hatásáról ismert, értékes muskátliolajat.
Az egyedülálló Stardust Akkord teszi rendkívül különlegessé a kreációt: a világűr illata inspirálta, benne a csillagpor-összhang ragyogó aldehidekből, fémes rózsaoxidból, ásványi evernilből és por formájú pézsmából áll. Az illat, amely egy távoli galaxisba, az érzékek misztikus útjára visz magával.

„A Tabac Man Gravity gondolatban a világegyetem végtelen messzeségébe ragad magával. Tiszta, misztikus világ, amelyben az aromás és fás illatjegyeknek köszönhetően a férfias erő illata dominál és amelyek hihetetlen ásványi frissessége tiszta árnyalatokkal (aldehid akkordok) jut kifejezésre.
A rózsa fémes jegyei, a pézsma tisztasága és finomsága további friss hangsúlyokat ad. Az illat egyet jelent a férfiassággal, annak legragyogóbb, legtisztább formájában.”
Alexandra Kalle, Head of Fragrance Development

Futurisztikus csomagolási formaterv

A Tabac Man Gravity formaterve vizuálisan is megtestesíti az illat hatalmas mélységeit:
A hajtogatott doboz és az üveg sötét pantonkéken ragyog. A csomagolás grafikus elemei ugyancsak a határtalan messzeséget hangsúlyozzák. Bolygónk, a Föld egy része az alsó szélen villog, míg az ezüst színű betűk a végtelen csillagtengerben világítanak – és elegánsan teljessé teszik a csomagolást. A matt felületű üveg domináns formája és a kellemes fogású, gyémánt formájú zárókupak jól illik az illat férfias dinamizmusához. A férfiasságot és az érzéki mélységet megtestesítő, futurisztikus dizájn.

A Tabac Man Gravity portfolió
Egyedülállóan vonzó, ásványi illatélmény:
Eau de Toilette, 30 ml, 5434 HUF
Eau de Toilette, 50 ml, 8063 HUF
After Shave Lotion, 50 ml, 6486 HUF
Deo, 75 ml, 4119 HUF
Shower Gel & Shampoo, 200ml, 4119 HUF