Grooming Új!

A Baldessarini új illata domináns üzenetet hordoz

Férfias, intenzív, nagyvilági, összetéveszthetetlen és semmi sem billenti ki a nyugalmából. Egyedi profiljának és páratlan kézjegyének köszönhetően viselője maradandó benyomást kelt. A fás-orientális jegyek először fougère-hangsúlyokkal ötvöződnek, ami izgalmas illatkontrasztot teremtve magával ragadó, férfias aurát hoz létre. A Baldessarini Fragrances új illata 2020 október közepétől kapható a boltokban.

Baldessarini: márka világosan meghatározott igényekkel

A Baldessarini-illatok válogatott kreációk, amelyek időtlen stílusukkal hívják fel magukra a figyelmet. „Ami megkülönbözteti a férfiakat a fiúktól” – ez a szimbolikus törekvés az első, 2002-es kompozíció óta jellemzi az azóta nemzetközi sikereket elért illatokat, amelyek mind magukon hordozzák a márka tipikus jegyeit: az erős karaktert, az önállóságot és némi öniróniát. Az illat a legjobb választás azoknak a nagyvilági férfiaknak, akik magabiztosan és összetéveszthetetlen stílussal élik az életüket.
A férfiaknak, akik mindig és mindenkire mély benyomást tesznek. A férfiaknak, akik kedvelik a luxust, de egyáltalán nincs szükségük rá ahhoz, hogy visszaigazolást kapjanak.

Újszerű kompozíció

Először fordul elő, hogy egy Baldessarini-illatban fás-orientális jegyek egyesülnek fougère- árnyalatokkal. Az alma frissessége által meghatározott, aromás felütést rózsabors, ciprus és bergamott alkotja. A Baldessarini Signature illatkompozíció markáns szívjegyében a pacsuliolajból kinyert akigalafa gondoskodik a testes, férfias, enyhén füstös hangsúlyokat magán viselő jegyről, amelyet púderes nüanszok és fougère-akkordok kísérnek. Mindeközben lassan, de biztosan feltárul egy érzéki, kissé orientális karakter. Az intenzív, nagy kifejezőerejű lecsengést meleg, elegáns és virágos jegyek biztosítják, amelyek gondoskodnak az illat hosszan tartó hatásáról.

A forma: világos és tartalmas

Baldessarini Signature – a dizájn épp olyan erős üzenetet hordoz, mint az illat maga.
A nehéz, értékes üveg színe nemes sötétkék, megjelenése egyszerű, stílusos és időtlen eleganciát hordoz. Tiszta, nemes, némi extravaganciát mutató dizájnja jól illik a nagy kifejezőerejű illatkompozícióhoz. A doboz alsó, mélykék és felső, fekete részét ragyogó ezüstszínű csík ellensúlyozza, mely elválasztja egymástól a két sötét színű árnyalatot. A rafinált, időtlen dizájnt megtestesítő üveg és doboz egyaránt tiszta kontúrjaival és vonalaival hívja fel magára a figyelmet.

Eau de Toilette Natural Spray 50 ml 19 245 Ft
Eau de Toilette Natural Spray 90 ml 25 543 Ft

További információkat az illatról itt: www.baldessarini-fragrances.com, és az Instagramon @baldessarini_fragrances találsz.
#baldessarinisignature #baldessarinifragrances #separatesthemenfromtheboys