Tech

Panasonic innováció: valódi vezeték nélküli fülhallgatók érkeztek!

A Panasonic két vadonatúj, valódi vezeték nélküli fülhallgatója, amelyek közül az egyik a kategória egyik legjobb zaj-csillapítását garantálja, már a magyar piacon is elérhetők. Mindkét modell stílusos, egyedi tervezésű, az RZ-S500W fekete és fehér színben, míg az RZ-S300W fekete-fehér és zöld színben jelenik meg. Kompakt méretükkel – alig 17 mm átmérő – és stabil okostelefonos csatlakozással hódítanak világszerte.

Duál hibrid zajcsillapítási technológia (csak az RZ-S500W modellnél)

Az RZ-S500W modell különleges duál hibrid zajcsillapítási technológiával működik, amely a Feedforward Noise Cancelling (előrecsatoló zajcsillapítás) és a Feedback Noise Cancelling (visszacsatoló zajcsillapítás) kombinációját ötvözi az analóg és digitális jelfeldolgozással.
A technológia úgy valósítja meg a zajcsillapítást, hogy felismeri a fülhallgatón kívülről érkező zajokat, és olyan ellentétes hangmintákat bocsájt ki, amelyek semlegesítik a zajokat.

Kiváló hívási hangminőség -MEMS mikrofonnal

Mindkét modell kiváló teljesítményű MEMS mikrofonnal és egyedi beépített labirintuskamrával rendelkezik, amely kiszűri a szélzajt. A fülhallgató csökkenti a kellemetlen zajokat, ami javítja a zajcsillapítást és a hívás hangminőségét. Ezenfelül az RZ-S500W hangsugárformáló technológiát is alkalmaz, amely hatékonyan juttatja célba a hangokat, miközben csökkenti a környező zajokat is.

Stabil okostelefonos csatlakozás

A felhasználóknak nem kevés bosszúságot okoz, amikor a fülhallgatóknál gyakran rövid időre megszakad a Bluetooth kapcsolat a zsúfoltabb helyeken. A Panasonic legújabb modelljeinél ez nem fordul elő, a stabil, megbízható Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően zavartalan a zenehallgatás, a szórakozás.

A kompakt méretet a Bluetooth antenna és az érintésérzékelő vezérlőegységbe történő integrálásával érték el a fejlesztők, a csatlakozás megbízhatóságát pedig az antenna-alkatrészek maximális kihasználásával biztosították. A szintén egyedi fejlesztésű antennaszerkezettel pedig sikerült maximalizálni az antenna teljesítményét még ilyen kis termékméretnél is. Egy másik Panasonic innováció, hogy a jobb- és baloldalt függetlenül kezelő jeladórendszer a jobb és baloldali csatornák közötti megfelelő hangegyensúly létrehozásával segíti a stabil, hosszútávú csatlakozás fenntartását.

Egyszerűen használható funkciók, garantált élmények

A környezeti hangmód abban segít, hogy a felhasználó lejátszás közben is hallja a környező hangokat, amikor rövid időre ezekre is figyelni kell. Ilyen például egy utazás a taxiban, tömegközlekedésen, vagy a repülőtéri forgatag. Az érintésérzékelő érintésével lehet választani a „zajcsillapítás”, a „környezeti hang” és a „kikapcsolás” között.

A Panasonic fejlesztők óriási mennyiségű háromdimenziós fülanatómiai adatot dolgoztak fel, és ennek segítségével tervezték meg a fülhallgatók hangnyílásainak szögét és méretét a maximális kényelem eléréséhez. Ehhez társul még az IPX4 védelmi fokozattal egyenértékű cseppvédelem, hogy még egy esetleges nyári zápor se szakíthassa meg az élményt.

A hangsegéd kompatibilitás (Siri®/ Google Assistant™/ Alexa) alap képesség kifejezetten az elfoglalt, sokat utazó okostelefon-felhasználók számára lett kifejlesztve. Ezek a hangsegédek könnyen aktiválhatók a fülhallgató érintésérzékelőjével.

Panasonic Audio Connect alkalmazás

Az ingyenes, több nyelven elérhető Panasonic Audio Connect alkalmazás okostelefonra történő telepítésével további olyan funkciók hozzáférhetők, amelyek megkönnyítik az okostelefon párosítását és a kezdő beállítások megadását. Az alkalmazás Android™ 6.0 vagy újabb operációs rendszert futtató és a Google Play™ áruházat támogató okostelefonokkal, illetve az iOS9.3 vagy újabb operációs rendszert futtató iPhone®, iPad® és iPod Touch® készülékekkel kompatibilis.

Még több termékinformáció:
www.panasonic.com/hu/consumer/fejhallgatok/inner/rz-s300w.html
www.panasonic.com/hu/consumer/fejhallgatok/inner/rz-s500w.html