Grooming

Olyan, mint a friss levegő: BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE

Idén ősszel a BVLGARI a világ egyik legmagasabb hegycsúcsára mászott fel, hogy megragadja a legfrissebb, legtisztább, mindent elsöprő friss levegőt

“Az új illat férfiaknak olyan ragyogó frissességet sugároz, amely megragadja a befagyott hegyek féktelen nagyságát. Egy út, amely elvezet a belső nagyság legmélyebb érzéséhez.

BVLGARI

BEMUTATKOZIK EGY ÚJ ELEM A BVLGARI MAN KOLLEKCIÓBAN: LEVEGŐ

Képesek vagyunk meghódítható valami elérhetetlent? Vagy valami megfoghatatlanból kézzelfoghatót alkotni? A levegő láthatatlan erejének palackba zárása lehetetlen kihívás, amelyet csak a BVLGARI férfi mer bevállalni.
A levegő megfoghatatlan, mégis érzékelhető erővel rendelkezik. Táplálja a tüzet, vagy egy fújással ki is tudja oldani. Hatalmában van az erő, hogy a vizet jéggé alakítsa, vagy felgyorsítsa a folyó sodrását. A levegő képes kitölteni a csendet, vagy hangjával megszólaltatni egy egész völgyet. Megvan az ereje ahhoz, hogy megváltoztasson dolgokat, különösen bennünk.

“Szerettem volna átadni a jeges frissesség érzetét. Ez az egyedi illat egy jeges, felszabadító lélegzetvétel minden férfi számára, aki viseli.”
Alberto Morillas, Mester Parfümőr

Az illat főbb jegyei:
Fejjegyek: A frissesség szele. Friss, ragyogó és fűszeres boróka bogyóval, gyömbérrel és muskátlival.

Szívjegyek: Aromás lökés! Aromás, bársonyos és zöld az ausztrál szantálfa, a nőszirom és a fehér üröm illatával.

Alapjegyek: Fás karizma, férfias, tiszta és kristályos, alaszkai cédrusfával, Clearwood® akkordjával és pézsmával.

A tiszta esztétikát meghaladó módon az üveg szemlélteti BVLGARI azon erőfeszítéseit, hogy elmélyítse a környezet iránti elkötelezettségét folyamatos fejlesztések révén.
A BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE flakon előállítási módszerei azon alapulnak, hogy óvják a természetet, kezdve az egyes anyagok beszállítói felé állított fenntarthatósági megközelítésétől.

Az üveggyártó, a Stölzle Masnières Parfumerie SAS környezetvédelmi politikája, többek között, a CO2-kibocsátás ellensúlyozását célozta meg. A zöld villanyáram és a biomasszából származó hőenergia ellátásának köszönhetően partnerünk kompenzálni tudja a szén-dioxid- kibocsátásának 2/3-át, ami így hatással van az éves világszükségletére is. Üveggyártónk 100%-ban megújuló energiaforrást használ, amely lehetővé teszi a BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE palackgyártásából származó CO2-kibocsátás csökkentését.

A BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE külső csomagolása igazolt, felelős forrásokból származó papír felhasználásával készül, hogy biztosítsuk a teljes nyomon követhetőségét az egész ellátási láncban, az erdőtől egészen a végső felhasználóig.

Bvlgari Man Glacial Essence EdP 60ml  33 010 Ft
Bvlgari Man Glacial Essence EdP 100 ml 44 810 Ft
Bvlgari Man Glacial Essence After Shave Balm 100ml 18 510 Ft

Az illatot és a hozzá tartozó kiegészítőt a Douglas, Müller és Marionnaud Parfümériákban találod.