Gourmet Hirdetés

A kávézás új dimenziója: Espressoul

A Hercegprímás utcában található helyet elsősorban az teszi különlegessé, hogy a kávé, a fagylalt és a desszert szerelmesei is a lehető legmagasabb színvonalat kapják.

Nem kávezó, nem cukrászda, nem fagylaltozó… hanem egyszerre mind a három. A közel két éve működő Espressoul megálmodóinak az volt a célja, hogy egy még sehol sem létező hármas egységet hozzanak létre és egy helyet, ahol otthon érezheted magad.

Fotó: Kondoros Éva Katalin

A fagylaltkínálat rendkívül széles, és ha benézel a pultba, nem a térfogatnövelőtől túlcsorduló, és  a  mesterséges  színezékektől  rikító  fagylaltokat látsz,  hanem természetes, igazi ízeket.
A választékban helyet kapnak a mentes fajták is, így nem okoz gondot majd a választás bármilyen allergiáról vagy intoleranciáról legyen szó.

A sütemények egy rendkívül magas minőségű francia desszertvonalat követnek, a kínálatban nagy szerepet kapnak a mousse-ok, amelyek számos izgalmas textúrából tevődnek össze.
Az Espressoul cukrászmesterei fontosnak tartják, hogy a süteményekben megmutassák az ízek és a textúrák sokszínűségét, hogy a desszertből igazi élményt varázsoljanak.
Ezek az élmények természetesen az Espressoul saját műhelyében készülnek.

Fotó: Kondoros Éva Katalin

Ami a kávét illeti, az Espressoul tulajdonosai úgy döntöttek, megtörik a klasszikus olasz vonalat, és egy kiváló magyar pörkölő, a Bagira kávéival dolgoznak. Nagyon fontosnak tartották, hogy olyan szakemberre bízzák a kávét, aki ismeri ennek a műfajnak mindkét oldalát, így esett a választás
Török Ádám barista bajnokra, aki világszínvonalon pörköli és készíti a kávét.
Ehhez persze elengedhetetlen a legjobb gép is. A barista világbajnokság hivatalos gépét, a Victoria Arduino Black Eagle-t minden káverajongó megcsodálhat az Espressoulban. A kávésarok egy specialty kávézóként is megállná a helyét, a barista csapat azonban egy populárisabb, kicsit közérthetőbb megközelítésben kínálja a kávét különlegességekkel, specialitásokkal.

Az Espressoul egy családi kezdeményezés, ahol fontos a lélek. Az enteriőr melegséget sugall, aki ide betér, az kedvet kap hozzá, hogy hosszabban időzzön a tervezettnél. A kétszintes hely emelete tökéletes helyszíne lehet nagyobb szabású családi, baráti összejövetelek, és akár üzleti megbeszélések, vagy akár meetingeknek is egy finom sütemény és egy kiváló kávé társaságában.
A földszint a sietősebb vendégeket várja, ahol akár a tölcséres fagyival is le lehet ülni, és a négylábú kedvencek is otthon érezhetik magukat.

Espressoul
1051 Budapest, Hercegprímás u. 17.
www.espressoul.hu
FB/IG: espressoulbudapest