Style

Elég cool: mutatjuk a RESERVED nyári kollekcióját!

A városban tervezed a nyár nagy részét? A RESERVED elkészítette gardróbod tökéletes darabjait a következő időszakra.

A RESERVED idei kollekció színskálája természetesen nemcsak az előzőleg említett fehér és bézs különböző tónusai: a levendula, a menta és a sötét zöld, a barna és a kék különböző árnyalatival találkozunk majd, s fontos az is, hogy a hasonló árnyalatokat, hasonló árnyalatokkal kombináljuk.
A minták nem kapnak nagy szerepet ebben a kollekcióban, bár találkozunk egy többszínű és lélegzetelállító levél mintával is.

Iwan Zalewski főszereplésével, a férfi kollekció színei és stílusa nagyon hasonló – mégis, a visszafogott lila helyett élénk rózsaszín és mély kék árnyalatok, illetve a minták is hangsúlyosabban köszönnek vissza egzotikus növények képében. A stílusos városi összeállítások mellett tökéletes darabokat találunk a vízparti nyaralásokhoz is. A csíkos, kapucnis pulcsi vagy kardigán, a széldzseki, a fehér sort, a sportos cipő (vagy espadriell) és a vitorlázás ihlette hátizsák tökéletes darabok egy hajón eltöltött napra.
A hétköznapokba visszatérve, csak vegyél fel egy fehér nyári öltönyt kényelmes talpú cipővel vagy egy sötét könyékig érő pólót, hasonló árnyalatú sorttal és edzőcipővel.

Ha te is jobban szeretsz online vásárolni, klikk ide!

#ReservedForMe #ReservedForUs