Gourmet

Ennek egyetlen nő sem tud ellenállni: helló Magnum Ruby!

80 évvel a fehér csokoládé megszületése után, 2017-ben, a svájci Barry Callebaut cég, a világ jelenleg legnagyobb kakaófeldolgozó vállalata, megalkotta a RUBY csokoládét. A Ruby csokoládét az egyedülálló Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre és hamar a kedvencek közé került.

Bár magát a Ruby kakaóbabot már 13 éve felfedezték, mégis hosszú ideig tartott, míg megszületett belőle a csokoládé. Egy innovatív folyamatnak köszönhetően sikerült előhívni a kakaóbab különleges tulajdonságait, így megalkották a rubinvörös csokoládét, mely színét a benne lévő természetesen rózsaszínű kakaópornak köszönheti.

Magyarországon 2020-ban elsőként és kizárólag a Magnum forgalmaz Ruby csokoládés jégkrémet!

A Magnum Ruby
– nem tartalmaz sem hozzáadott gyümölcsöket, sem egyéb hozzáadott színezékeket
– a jégkrémet kívülről roppanós, természetesen rózsaszínű Ruby mártócsokoládé borítja
– belül pedig ínycsiklandó, fehér csokoládés jégkrém rejlik málnaöntettel.

Az idei nyár egyértelmű trendje a Ruby, ami most te is saját ízlésed szerint megalkothatsz a még exkluzívabb helyszínre költözött Magnum Pleasure Store-ban Budapesten, a Duna-korzó Marriott Hotel-nél, ami tökéletes program is lehet!

A világ egyik legismertebb és legkedveltebb hűsítő desszertje izgalmas új csavart kapott: a roppanós csokoládéval és a lágy jégkrémmel fémjelzett finomságot exkluzív környezetben immár saját ízlésed szerint, magad állíthatod össze, válogatva a legkülönbözőbb szóratok és öntetek, illetve csokoládébevonatok közül. A legújabb csokoládékülönlegességgel, a Ruby csokoládéval együtt immáron négyféle mártócsokoládé közül válogathatsz (a fehér, a tej- és az étcsokoládé mellett), amiket több, mint tízféle szórattal tehetsz még egyedibbé, legyen szó kék áfonyáról vagy sós karamellás golyóról.

Ha nincs kedved kimozdulni, kényelmesen, otthonodban élvezheted a Magnum Ruby egyedi ízét! Rendeld meg online a Kifli.hu-ról, vagy az általad preferált élelmiszer-áruházlánctól, de a legtöbb szupermarketben is megtalálod, sőt ha nyaralni mész, a benzinkutakon is útközben.

Magnum Pleasure Store fotók:
Fekete Csaba www.csabafekete.hu