Grooming

A Men’s Grooming Day idén augusztus 21-ére esik!

Van stílusa. Vagány és karakteres. Ismeri a világot és tudja, hogy érvényesüljön benne. De néha még azoknak a férfiaknak is, akik a legbátrabban törik az utat a céljaik felé, jár egy kis kényeztetés.

Egy nap, ami kizárólag csak róluk szól: a férfias ápoltság napja, a Men’s Grooming Day idén augusztus 21-ére esik. Aztán persze minden száguldhat tovább. A Mäurer & Wirtz TOP 3 férfi illata dinamikus, elegáns és kifejező – ideális utitársak azoknak a férfiaknak, akiknek a cél maga az oda vezető út. 

Luxus és elegancia:
BALDESSARINI BLACK


Oldtimer autó, tökéletes megjelenés és az illat hozzá:  Baldessarini Black. Részletgazdag, fás illat, amely az első másodpercben magára vonja a figyelmet. Kesernyésen bizsergető rózsabors és aromás bazsalikom találkozik benne a hűvös, férfias jég-akkorddal. A szívjegyben kibontakozik a patchouli, a misztikus mirha és a bódító muskátli. A kicsengéshez klasszikus eleganciát adnak a vadbőr akkordok, a balzsamos szuhar füstössége és a tonkabab.

Baldessarini Black, EdT 75 ml, 25 133 HUF
Elérhető a Müller üzletekben.
Lendület & energia
TABAC Original Craftsman

A szenvedélyes motorutakhoz és a hihetetlen kalandokhoz illik ez a markáns férfi illat, mely a felütésben citrusjegyek és bors vibráló kombinációjával indít, majd az érzéki tonkababnak köszönhetően melegséget és modernitást sugároz. Alapillatában fa- és bőrjegyek dominálnak. Már az egyes összetevők is sejteni engedik, micsoda eredeti frissességet rejt: a grépfrút édeskés-fanyar aromája és a bergamot üde illatjegye egyaránt pezsdítő hatásáról ismert. Az árnyalatok összjátéka adja a Tabac Original Craftsman utánozhatatlan, lendületes illatát.

TABAC Original Craftsman, EdT 50 ml, 7289 HUF
Keresd a dm és Müller üzleteiben!
Természetesség & életöröm
s.Oliver FOR HIM

Kerékpáros gavallérhoz és vidám, lelkes természetjáróhoz passzol az s.Oliver FOR HIM illata. Fekete teából, ropogósan friss almából és a piros bors fűszeres aromájából álló dinamikus illattal indít, majd a szívillatban rozmaringból, gerániumból és az ibolyalevél zöld növényi jegyeiből álló, elegánsan férfias illatként bontakozik ki. Tonkababból, zöld mohából és moschusból álló, kellemes alapillatban csúcsosodik ki.

s.Oliver FOR HIM, EdT 50 ml, 10 372 HUF
A dm és Müller üzletekben keresd!